Havanais hvalpe maj 2016

"Amors" hvalpe blev født 6. maj

Minnie med nyfødte hvalpe. Der er lagt flere billeder ind under Billeder D-kuld

Minnie har fredag den 6. maj født 6 store og flotte hvalpe (183-254g). Hun fødte alle 6 hvalpe på under 2 timer, og fødslen gik fantastisk. Det blev 5 hanner med aftegninger, og en enkelt hvid tæve. Hvalpene vil være klar til  at flytte 8. juli 2016.

Alle hvalpe er solgt.

Minnie er blevet parret med Ludvig (Big Choice Rosalinas Ludvig DK16927/2008). Det er 2 hunde der typemæssigt ligner hinanden ekstremt meget både i krop og sjæl, og de har alle dage haft et varmt øje til hinanden. Hvis Minnie skulle vælge, så ville hun til hver en tid have valgt Ludvig som partner. Grundet den store typemæssige lighed i forældrene, så forventers hvalpe der ligner deres flotte forældre.

Vi forventer Havanais hvalpe af den slanke type, der som voksne bliver i lyse farver (hvid til champagne). Begge forældre har mørke spidser (Zobel), så en del hvalpe vil have en mørk hvalpepels. Racen samt farveskift beskrives under fanen Racevalg.

Kuldet opfylder DKK avlsanbefalinger, så ud over at begge hunde er udstillet, så er de selvfølgelig undersøgt for patella luxation uden anmærkninger. 

Minnie er en fantastisk køn, sød og kærlig hund, hvilket uddybes under fanen Minnie, og man kan se billeder i hendes Fotoalbum.  Dette er Minnes tredje og nok sidste kuld, så man kan se billeder fra Minnie's første og andet kuld Billeder 2013 og Billeder 2015.

Ludvig med Aya fra Minnies første kuld i 2013

I lighed med Minnie er Ludvig en super sød hund, som jeg har kendt i flere år. Ludvig er en hanhund, som man altid kan tage med under armen, og han tager tingene med nysgerrighed og en indre ro. Af samme årsag har jeg brugt ham til socialisering af hvalpene ved mine to sidste kuld. Ludvig kommer ud af en sund familie, og det er første gang han skal være far.

Hverdagslivet og hvordan vi holder hunde kan ses under Vores hundeliv og Kennel Bøg´s Canis, mens hvorledes vi prioritere den vigtige socialicering af hvalpene beskrives under Sådan gør vi. Købsvilkår af hvalpe findes under Køb af hvalp.

Under News på siden Velkommen hos os vil der være opdateringer om graviditeten og hvalpenes udvikling.

Ludvig som unghund
Ludvig hygger i sofa

Helle Østergaard 23.05.2016 17:15

Hej. Har I kendskab til hvalpekuld og kan i formidle kontakt i bekræftende fald ?

Claus 04.05.2016 10:30

Hej - ved I hvor man kan købe hvalp eller ung hund ? Hanhund og helst med lidt farve(plettede) Pf mange tak. Mvh Claus

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette