Bichon havanais

Minnie 1½ år i udstillingspels

Minnie

Minnie i voksenpels

- Min intelligente selskabspapegøje

Minnie er en glad, udadvendt og behagelig afslappet hund, som til dato aldrig har ødelagt noget. Hun er en rigtig selskabspapegøje og er stærkt knyttet til sin menneskefamilie. Minnie har altid været glad for samarbejdet omkring hundetræning, og når bare der er rigeligt med variation så er hun med på løjerne. Jeg træner Rally lydighed med Minnie, hvilket passer godt til hendes temperament. Minnie er en hund der i den grad ”læser” sine omgivelser, og jeg overraskes tit af hvor meget hun opfatter. Denne evne gør at hun altid har været med under armen, for hvis vi er på besøg til kaffe, så lægger hun sig bare under stuebordet, for nu er det tid til at slappe af.  Når vi får gæster i vores eget hjem, så bliver de altid modtaget med stor begejstring, for de kommer vel for at besøge Minnie!

Minnie er en tæve på 5.9 kg  og en skulderhøjde på 27 cm, så hun ligger fint inden for den øvre grænse af FCI´s standard. Desuden har hun en blød og silkeagtig pels, af farven hvid/zobel.

Undersøgt for Patella Luxation med resultatet PL0 12.3.2012 og udstillet med fine resultater.
Følger herved Dansk Kennel Klub’s og  Klubben for Små Selskabshunde’s avlsanbefalinger.

             
5 uger
9 måneder
1,5 år

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette