Havanais Hvalpe 2017

5 smukke hanner født 9. november 2017

Curie har fået 5 smukke hanhvalpe, hun havde ikke lige tid til at læse op på fødsler, for fødte 5 hvalpe på 47 min. Ny rekord :) Den smukke Curie passer hvalpene så flot,- så man bliver helt rørt og varm om hjertet 😍😍😍😍😍 Man kan læse om kuldet på denne side og se status på salg under E- hvalpe Havanais

Curie venter...

Vi forventer hvalpe midt i november 2017

Curie 10 uger gammel

Vores glade og aktive Bøg´s Canis Marie Curie (DK05417/2015) venter hvalpe midt i november, som er klar til at flytte midt i januar 2018. Curie er blevet scannet, og Nina (reproduktions dyrlæge fra Ølby Dyrehospital) kunne se hele 6 små hvalpe, som her 30 dage efter ægløsning er på størrelse med små rejer. Billeder kan ses under nyoprettet fane E-Kuld hvalpebillede, og man kan følge med i udviklingen under News på Velkommen og News.

Curie er en smuk lille champagnefarvede tæve på 5½ kg, se billeder Curie Fotoalbum. Curies mor Minnie har altid fået hvalpe med lidt forskelig størrelse og energiniveau, så jeg tænker at dette nok også gør sig gældende hos datteren. Curies er fra Minnies kuld i 2015 og hendes far Woody ses under Havanais Hvalpe 2015

Det bliver nogle utrolig smukke hvalpe, som vil vokse sig til en størrelse af 5½-8 kg. Forældrene er hhv. abrikos og champagnefarvede, så hvalpene vil kunne blive créme, champange, gold eller rød. Begge forældre har rene farver uden mørke spidser, så dette vil også gøre sig gældende hos hvalpene.

Man kan læse om hvorledes vi har hvalpe under Kennel Bøg´s Canis, og vilkår findes under Køb af hvalp.

 

Vi har valgt hanhunden Monte Carlo Biely Luc

Monte Carlo Biely Luc

Efter lange overvejelser har jeg besluttet, at den kommende han til Curies kuld bliver Monte Carlo Biely Luc fra Slovakiet (DK16936/2015). Carlo minder om Curies far Woody, men han bringer nyt blod og er impoteret til Danmark fra Slovakiet af Kennel Rubini. Carlo er derved ikke beslægtet med Curie, selv om de minder en del om hinanden i udseende.

Carlo er en sund hanhund, med et godt temperament, og et smukt udseende.  Han er efter en mor som har vundet ekstremt på udstillinger internationalt, men det vigtigste er dog, at han er en sød hanhund af god størrelse, og med et udadvent temperament. Da Carlo minder om Curie så forventer jeg et harmonisk kuld, hvor hvalpene kommer til at ligne forældrene.

Carlo er selvfølgeligt øjenlyst for arvelige øjensygdomme uden anmærkninger og blevet undersøgt for løse knæskaller (Patellaluxation) med Grad H/V 0,0.  Han er på størrelse med Curies mor Minnie (skudrehøjde 27cm og vægt 7,3).

På forhånd tak til Susanne Rubini for lån af smukke Carlo.

Monte Carlo Biely lúc i udstillingspels
En glad Monte Carlo Biely lúc på 2 år
Bøg´s Canis Marie Curie
Monte Carlo
Carlos mor
Carlos far
Curie
Curies mor Minnie
Curies far Woody

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette