Havanais Hvalpe 2019

Curie har født 3 smukke hanner og en lille tæve den 20. oktober

Hvalpe født 20. oktober 2019

To hoveder som næsten kysser, og ligger i hvert sit livmoderhorn. Måske en dreng og en pige.

I de tidlige morgentimer fødte Bøg´s Canis Marie Curie tre flotte hanner og en enkelt lille tæve. Man kan se de enkelte hvalpe under F-kuld hvalpe 2019.

Førfødselscanning en uge før forventet fødsel, og alt ser fint ud. Det er ikke længere muligt at tælle antallet af hvalpe med sikkerhed, men det ser ud som om der stadigvæk er fire. 

Vi mærker dagligt liv i Curies mave her 2 uger før fødsel, og hun er stadigvæk fantastisk glad og overskudsagtig Lidt svært at rulle sig ssmmen med maven, men ellers er hun på ingen måde besværet af graviditeten. Hun har taget 600g på, og vi begynder nu at fodre 3 gange om dagen, da den største tilvækst sker den sidste periode. Det nye kuld har fået sit eget fotoalbum F-kuld hvalpebillede.  

20 dage før forventet fødsel, så er der stadigvæk ingen af de andre, som kan følge med hendes tempo. Vi går stadigvæk tur i march tempo (6km/t) ❤. Hun har allerede lagt an til mælk, så mælkebaren er klar, så snart hvalpene kommer. 400 gram har Curie taget på, og så er hun den gladeste lille gravide jeg har mødt. Derfor hjalp hun til på lydighedsholdet i søndags. Her viste hun med glæde, at graviditet ikke er en sygdom, og nød i den grad at  vise sine færdigheder. Den 15. oktober skal vi til før fødsel scanning 🙂

Curie venter firlinger viser scanning 20. september, hvilket er meget fin kuldstørrelse til en smuk lille dame. Faktisk lige efter min bestilling, så dygtig Curie ❤ Det bliver spændende at se hvem hvalpene kommer til at slægte på, måske forældrene, men kan lige så vel blive bedsteforældrene 🐕🐕🐕🐕

Der er stor interesse for kuldet, og jeg har derfor lukket min venteliste til dette kuld. 

Vores glade og aktive Bøg´s Canis Marie Curie (DK05417/2015) er drægtig. Hvalpene forventes omkring uge 43, og de vil være klar til deres nye hjem efter jul. Vi vil løbende opdatere om udviklingen under News på siden Velkommen og News.

Curie er en smuk lille champagnefarvede tæve på 6 kg, se billeder Curie Fotoalbum. Curie er fra Minnies kuld i 2015 og hendes far Woody ses under Havanais Hvalpe 2015. Hun er udstillet med excellent flere gange, men vores primære fokus har været træning som vi begge elsker, og hun har været min primære træningshund siden hun var helt ung. Hvis man er nysgerrig ligger der lidt træningsvideoer af Curie på hjemmesiden.

Vi forventer nogle utrolig smukke hvalpe efter to smukke forældre, som vil vokse sig til en størrelse af 6-8 kg. Far Rio er sort med hvid og mor Curie er champagnefarvede med hvidt bryst og blis, så hvalpene vil kunne blive sort, créme, champange med mulighed for sobel og blis/hvidt bryst. Det er svært at spå om, med to så farvemæssigt forskellige forældre.

Man kan læse om hvorledes vi har hvalpe under Kennel Bøg´s Canis, og vilkår findes under Køb af hvalp.

Curie er øjenundersøgt u.a. og patellaundersøgt 0/0

Vi har valgt hanhunden Rio

Kalakyrian's Pablo Del Muru DK 12242/2013 f. 11.o7.2013

Rio er far til nogle flotte kuld, og vi glæder os til at se Curie og Rios hvalpe. Han er en maskulin hanhund, og hans gode overskudsagtige temperament minder mig rigtig meget om Curies mor Minnie. Rio og Curie er ikke beslægtet, men jeg ser rigtig meget i Rio og hans aner og afkom, som minder mig om Curies smukke mor, og forventer derfor et smukt og harmonisk kuld.

Jeg takker på forhånd Tina Winkler fra Kennel Kalakyrian for, at få lov at låne hendes flotte hanhund Kalakyrian's Pablo Del Muru. 

Tina beskriver ham som "En herlig gut, altid i gang, har på bedste vis påtaget sig rollen som far og højt elsket medlem af familien. Han er altid sød, kan omgås med alt og alle."

Rio er udstillet med flotte resultater og er Dansk Champion.

Rio er øjenundersøgt u.a. og patellaundersøgt 0/0

Curie som hvalp
Rio som hvalp
Scanning 20. September
Bøg´s Canis Marie Curie
Curies mor Minnie
Curies far Woody DKCH Woody Woodpecker Star of Havanna
Rio DKCH Kalakyrian's Pablo Del Muru
Rios mor Muru FICH DKKLVETCH Jatakabi's Odessa's Pearl
Rios far DKCH Quintano Star of Havanna
Bøg´s Canis Marie Curie

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette