Bichon Havanais Hvalpe

Hvalpe kom 8. januar 2013, 2 hanner og 3 tæver

 

8. januar kom der 5 store sunde og trivelige hvalpe. Alle hvalpe er fulde af liv og gik direkte til mælkebaren. Minnie er meget omhyggelig, og alle bliver lagt til brystet og puttes ind til maven, så de holder varmen. Seneste nyt skrives under Velkommen hos os.

Vi har haft nogle henvendelser på Minnies hvalpe. Der er aftalt besøg af de første interesserede købere, når hvalpene er over 14 dage gamle. (Se status under Hvalpe)

Hvalpene vil tidligst være klar til deres nye hjem 8. marts.

Tubulla Arthur

Minnie og Arthur

Minnie forår 2012

Vi har valgt hanhunden Tubulla Arthur til Minnie's hvalpe. Minnie er en fantastisk køn, sød og kærlig hund, hvilket uddybes under fanen Minnie. 

Begge hunde er udstillet med fine resultater, og undersøgt for patella luxation uden anmærkninger. De to hundes aner ligger også pænt, så vi undgår indavl.

Arthur er en livlig sort hanhund af en pæn størrelse, med harmonisk kropsbygning, og med en god tyk pelskvalitet. Arthur er udadvendt og hopper i armene på gæster, og en større kælepotte end Arthur skal man lede længe efter.. Alt i alt en hanhund med et fantastisk sind  🙂🙂🙂

Vi forventer sorte/hvide hvalpe efter Arthur og Minnie omkring 10. januar 2013. De små guldklumper vil være klar til deres nye hjem midt i marts måned..

Se mere om vores hundeliv under Velkommen hos os og Kennel Bøg´s Canis.

Tak for lån af Tubulla Arthur til Ulla og Anders Steensen fra Kennel Tubulla

Lena Blichfeldt 10.01.2013 11:59

Nogle dejlige billeder af et par søde hunde :o)

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette