Almen hvalpe og hundepleje

Velkommen i familien lille Aura, at vi var i tvivl om vi skulle have 2 hunde... uforståeligt!

Jeg forsøger på disse sider at samle forskellige oplysninger, for på den måde at gøre mit til at sikre mine hvalpe en god start i deres nye familier. Herudover står jeg selvfølgelig til rådighed for spørgsmål fra mine hvalpekøbere, og holder meget gerne kontakt.

På næste side Hvalpestart findes gode råd til den første tid, og under Udstyr til hvalpe har jeg beskrevet hvad jeg benytter, og lagt links til nogle af de internetbutikker jeg køber hos.

At have en hund er fantastisk og 2 hunde dobbelt så godt, men langt fra dobbelt arbejde. Sikke meget fornøjelse 2 selskabshunde kan have af hinanden.

Se også Ønskedrømmen for den vigtige Socialisering/miljøtræning, her beskrives de vigtige fokusområder.  Der er også råd omkring Psykisk 1. hjælp ved ubehagelige oplevelser.

Gode råd til problematisk pelsskifte findes under Pelspleje - Procedure.

Siden om - Hvalpeaktiviteter er for mine hvalpekøbere

 

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette