Havanais hvalpe forår 2015

Hvalpe kom 28. marts 4 hanner og 2 tæver

Minnie fødte 6 utrolig flotte Bichon Havanais hvalpe lørdag den 28. marts 2015, med en vægt mellem 191 og 231g.

Jeg har lagt de første billeder af hvalpene på siden Billeder kuld 2015, og under News på siden Velkommen hos os vil der være opdateringer om hvalpenes udvikling.

Hvalpene vil tidligst være klar til deres nye hjem den 1. juni 2015

Vi har haft nogle henvendelser på Minnie's hvalpe. Der er aftalt besøg af de første interesserede købere, når hvalpene er over 14 dage gamle.  Se status under Hvalpe 2015

Minnie er en fantastisk køn, sød og kærlig hund, hvilket uddybes under fanen Minnie, og man kan se billeder i hendes Fotoalbum. Man kan også se billeder af Minnie's første kuld Billeder 2013.

Kuldet opfylder DKK avlsanbefalinger, så ud over at begge hunde er udstillet, så er de selvfølgelig undersøgt for patella luxation uden anmærkninger. 

Hverdagslivet og hvordan vi holder hunde kan ses under Vores hundeliv og Kennel Bøg´s Canis, mens hvorledes vi prioritere den vigtige socialicering af hvalpene beskrives under Sådan gør vi. Købsvilkår af hvalpe findes under Køb af hvalp.

Vi har valgt hanhunden Woody til Minnie's hvalpe

Woody Woodpecker Star of Havanna

Woody er en ekstremt flot hund, som er blevet udstillet med stor succes. Han er nu i en alder af bare 2 år kåret som Dansk Champions. Woody er en udadvendt hanhund af en pæn størrelse og harmonisk kropsbygning, med en abrikos farvet pels, og en for racen nem pelskvalitet. Woody Woodpecker Star of Havanna er af svensk og tysk afstamning, og opfylder alle krav til ordsproget: ordnung muss sein.

Mest af alt er Woody dog valgt grundet en rigtig god mavefornemmelse om, at han vil matche min Minnie's temperament helt fantastisk. Jeg kan rigtig godt lide hans glade, udadvendte og overskudsagtigt attitude, og at han samtidig er hund der tager sødt og kærligt imod gæster. Han er en smart fyr med et kærligt sind, så alt i alt en hanhund med et fantastisk sind. 

En varm tak til Susanne Rubini, om tak for lån af den flotte hanhund. Man kan se flere billeder af ham på hjemmesiden: Kennel Rubini

Vi forventer hvide og farvede hvalpe efter Woody og Minnie omkring påske. De små guldklumper vil være klar til deres nye hjem omkring 1. juni 2015. 

Woody som voksen
Minnie
Woody som Junior

Ann Britt Larsen 20.06.2015 13:28

Hej vi er interesseret i Cooper, vi bor i Svogerslev i et bondehus grønne områder omkring os.
Vi har 2 bichoner i forvejen, Pukka, og Hippie.
mb: 29922363

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette