E-Kuld Havanais Hvalpe 2017

Bøg´s Canis Marie Curie med de nyfødte
5 nyfødte hvalpe

Alle hvalpe er solgt.

 
Når hvalpene er 4 uger laver jeg den første beskrivelse af hvalpenes temperament. Temperament, køn og størrelse benyttes til at fordele hvalpene mellem hvalpekøberne, og normalt er de fordelt inden hvalpene er 6 uger gamle.
 
Kuldbeskrivelse 4 uger gammelt
Et meget harmonisk og hyggeligt kuld, som spiser, slår mave, leger og tager tingene lidt som de kommer. Et super nemt kuld som man bare kan hygge om :) Alle hvalpe virker til at have racetypisk aktivitetsniveau og elsker kontakt. Det er nogle små kælepotter, som elsker at blive nusset på siden af halsen. Alle 5 hvalpe egner sig som fantastiske familiehunde. Om en uges tid har jeg en formodning om hvilke størrelse hvalpene får i forhold til hinanden.
 
Bøg´s Canis Eddie
Han født 14:29 vægt 172g
Champagnefarvet med blis.
En smuk han med et flot hoved og flotte proportioner som er glad for mælkebaren. Eddie er en kælepotte som tager initiativ til kontakt og leg.
Bøg´s Canis Emilo
Han født 14:45 vægt 111g
Champagne/creme med blis. En smuk lille han med flotte proportioner som stor trives og tager fint på. Emilo er sød lille frisk han, som undersøger ting og tager initiativ til leg.
Bøg´s Canis El Chewbacca
Han født 14:55 vægt 133g
Champange/abrikos zobel-farvede. En smuk lille han med flotte proportioner som stor trives og tager fint på. Han er en lille harmonisk han, som undersøger ting og tager initiativ til leg.
Bøg´s Canis Einstein
Han født 15:01 vægt 149g
Abrikosfarvet med blis.
En smuk han med et flot hoved og flotte proportioner som stor trives og tager fint på. Han er en harmonisk kælepotte, som tager initiativ til kontakt og leg.
Bøg´s Canis Elvis
Han født 15:16 vægt 138g
Champagne/creme zobel-farvede. En smuk han med et flot hoved og flotte proportioner, som er glad for mælkebaren. Han er en super sød kælepotte, som tager initiativ til kontakt og leg.

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette