Gode bøger

Hundeskole

En god og gennemarbejdet bog, som indeholder alle elementer i det at få en hund i huset.

Hundesulten

Af Pia Hviid

En kogebog til fremstilling af sunde og velsmagende hundekiks og godbidder. En bog til god inspiration af træningsgodbidder til små hunde, hvor de hurtigt bliver mætte, og det derfor er vigtigt med en velafbalanceret godbid, da det hurtigt bliver en forholdvis stor mængde af kosten. Jeg benytter ikke hvede og udskifter det med rismel i de opskrifter det forekommer. Lidt ekstra æg, flødeost, revet gulerod eller æble giver ekstra smag til de små racer.

Favoritter er - Ostekager, Rognguffer og Ristun'er. 

🙂🙂🙂🙂🙂

Pelspleje og pasning af Coton De Tulear

Af Helle Sydendal og Brigitte Jespersen

Beskrivelse: Den uundværlige bog for alle ejere af langhåret pelshunde. En beskrivelse af Coton De Tulear og dennes behov for pelspleje. En fantastisk bog hvis råd også kan benyttes til andre langhårede selskabshunde. Se bogens hjemmeside: www.cotongrooming.com

Det er ikke helt de samme redskaber jeg har valgt at bruge, men en fantastisk bog med gode råd til at lette arbejdet med pelspleje. Redskaber jeg anbefaler er tilpasset, så de også kan bruges til en havanneser med en fin pelskvalitet.
🙂🙂🙂🙂🙂

Fra Hvalp til Hund

af Irene Jarnved

Beskrivelse: Om hvalpens udvikling fra den hentes hos opdrætteren til den er ca. 1 år gammel. Der gives vejledning i renlighedstræning, tilvænning til at være alene hjemme og afvænning af hvalpens bideri i inventar og fingre. Endvidere beskrives, hvordan man håndterer at føre den voksne hund gnidningsfrit sammen med den nye hvalp.

🙂🙂🙂🙂🙂

Leg din hund lydig - Sjove tricks og nyttig opførsel for hunde

Af Pernille Westh

Beskrivelse: Lydighedsøvelser af forskellig sværhedsgrad, som børn i alle aldre kan bruge sammen med deres hund - for eksempel "find en godbid", "grib en godbid", "gå pænt ved siden af mig", "hop op på noget", men også mere krævende øvelser som zig-zag og kravleøvelser

Fantastisk bog til de lidt større børn, som viser meget skematisk, hvordan man kan indlære færdighedder og sjove tricks.

🙂🙂🙂🙂🙂  

Bogen om Coton de Tuléar - hvid som sne, blød som bomuld
 
Af Christina B. Møller
 
En god bog om Bomuldshunden, men også en rigtig god basisbog om det at have selskabshund. Bogen er blevet til i samarbejde med flere anerkendte dyrlæger, og klæder dig godt på med alt, du måtte ønske dig at vide om Coton de Tuléar. Du kan blandt andet læse om: - Cotonens historie - allergivenlige hunde og allergikere - Pelspleje trin for trin - Cotonens anatomi - Valg af rette hvalp - Hvalpens udvikling - Avl og fødsel - Typiske sygdomme - Udstilling og træning.
🙂🙂🙂🙂🙂

Politikens Hundeleksikon

Af Ulla Sørensen

Bogen beskriver 374 internationalt anerkendte hunderacer og hjælper kommende hundeejere til at vælge lige præcis den race, der passer bedst til dem.

Kan lånes på biblioteket.😉

Bichon Havanais - den cubanske charmetrold
 
Af Gitte Frikke
 
Denne bog om Bichon Havanais'en er overskuelig og let at gå til. Uanset om du allerede har en af disse skønne hunde eller du overvejer at anskaffe dig en. Bogen er illustreret med billeder af både hvalpe og voksne havanesere.
🙂🙂

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette