Bøg's Canis Princess Fiona

Princess Fiona leger med sin kusine Maggi, og moster Milu ses i baggrunden.

Jeg har valgt at beholde Bøg´s Canis Princess Fiona som avlstæve. Fiona er fra Curies sidste kuld, og er en ung aktiv tæve fra 20. oktober 2019.

Fiona var ikke særlig stor ved fødslen, men med en kæmpe livskraft, og hun er opflasket udelukkende på modermælk hos Curie.  I dag har Fiona udviklet sig til en flot og harmonisk tæve, hun er ekstremt velafbalanceret og med en positiv livsglæde charmer hun sine omgivelser. 

Fiona er en heldig hund, for hun har ikke mindre end to familier som elsker hende højt. Louise og børnene nyder Fiona i dagligdagen, mens hun i ferier og weekendophold nyder livet i min hundeflok, som yderst begejstret tager imod hende. "Det er lige som at sende børnene hjem til bedsteforældrene, man ved de har det godt" har Louise udtalt, hvilket varmede mig langt ind i hjertet.  

Vi forventer at parre Fiona efterår 2021, og hvalpene vokser op hos mig. Fionas linje har altid fået hvalpe med forskelig størrelse og energiniveau, og jeg tænker, at dette nok også gør sig gældende hos Fiona. Man kan læse om hvorledes vi har hvalpe under Kennel Bøg´s Canis

Sundhedsundersøgelser

Fiona er en cremefarvet tæve på 6,5 kg og 25,5 cm over ryggen. Hun er øjenlyst 8/7-21 uden anmærkninger, og undersøgt for løse knæskaller (Patella luksation) med status H/V PL Grad 0/0.

Fiona blev eksteriørgodkendt ved DKK dommer 13/7-21, hvor hun fik bedømmelsen Very Good. Dette er ekstremt flot, når man tager hendes kortklippede pels i betragtning.

Princess Fiona lever op til DKK avlsanbefalinger, og hvalpene vil få DKK Basis Plus Stamtave. Se DKK avlsanbefalinger

Fiona er gennemgående en super lækker ung tæve, som tager livet med højt humør, og personligt syntes jeg hun har et fantastisk temperament. Hun minder mig ekstremt meget om hendes mormor Minnie og hendes moster Milu. En fantastisk hund af eget opdræt. Se Fionas Fotoalbum

Man kan se Fionas far Rio under Havanais Hvalpe 2019 og mor under Curie.

| Svar

Nyeste kommentarer

09.08 | 19:06

Hej Katrine. Fantastisk hjemmeside med alle de bedste tips og gode råd, man som nyslåede havaneserejer har brug for. Tak.

23.03 | 20:04

Hej
Vi er en famile på 4, hviraf de to unge er hhv. 15 og 19 år.
Vi har længe ønsket en Bichon Havansise hund, så vi vilspørge om du venter hvalpe iår?

18.03 | 19:46

Hej Anders ‘
Hunde 🐶
Vande

25.09 | 09:22

Tak for god inspiration til mine overvejelser ang. valg af hunderace. Må jeg spørge ind til, om der er forskel på, hvor meget pelspleje hver race kræver? Anette